Gepost door: willem42195 | 19 december 2009

Feestje hier, feestje daar

Maandag was het eindejaarsloop van LJT (met hapje en drankje) en woensdag heb ik voor het eerst terug 40 min meegetrained (7km).

Vrijdag was het programma goed gevuld: eerst pianoconcert van Jorn en zijn klasgenoten en daarna kerstfeestje van de floorball. Lekkere wafels, een toffe kerstman en een leuk kado voor alle leden. Ook de filmpjes van Filip en Piet werden goed gesmaakt. Hopelijk is de DVD te verkrijgen via de club!

Van lopen is er bijgevolg vrijdag niks in huis gekomen en daarom heb ik deze morgen – tijdens de zwemles van Neil – op de finse piste in Ninove een half uurtje gelopen bij -11°C! Bij het terug naar huis rijden zijn we Erwin nog tegengekomen die zich een weg baande door de sneeuw: het leek bij momenten meer op schaatsen dan op lopen .

Morgen is het de laatste training van LJT dit jaar, maar ik zal er niet bijzijn. Het is nu uitkijken naar de Nieuwjaarsloop op 10 januari met ontijtbuffet.

Hoewel ik het voel kriebelen, heb ik besloten de fiets niet buiten te halen. Dan maar genieten van dit filmpje: 24 minuten prachtige (natuur)beelden. Voor wie het stuntwerk van deze gasten niet helemaal kan inschatten: kijk eens naar de bloopers op het einde (vanaf min 22).

Prettig kerstfeest!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: