Gepost door: willem42195 | 10 januari 2010

Ontbijtloop

Woensdag was er heuveltraining in een wijk achter Mobilas. De strooidiensten hadden dit deel van Liedekerke blijkbaar nog niet ontdekt (of was het zout / geld op?) en dus lag de ondergrond er allesbehalve bij. De opkomst was mager en (om ongelukken en blessures te vermijden) werd er (voor een woensdag) relatief rustig gelopen.

Vrijdag heb ik genoten van de floorball training. Zaterdag avond had ik wat last in mijn linkerkuit zonder dat ik echt een oorzaak kon bedenken. Gelukkig voelde vandaag alles weer als normaal. Om kwart voor negen ben ik naar de Ontbijtloop vertrokken. In totaal waren zo’n 90 leden ingeschreven. Omwille van de gladde wegen stelde Hendrik voor om binnen Zumba te gaan doen, maar zijn voorstel kreeg weinig bijval . We zijn tenslotte een loopclub!

We hebben dan maar een uurtje rondjes gelopen op de finse piste. In het begin ging dat goed (al zagen we niet altijd waar de piste liep ), maar naar mate de sneeuw harder werd aangestampt, werd de ondergrond steeds gladder en was het dus moeilijker lopen. Na deze deugdoende inspanning volgden een warme douche en dan: het ontbijtbuffet. Dat was zoals altijd zeer verzorgd (ontbijtgranen, koffiekoeken, verschillende soorten brood en beleg, eieren met spek, yoghurt…) en het eten heeft bijzonder gesmaakt. Bedankt aan alle vrijwilligers voor hun inzet!

In de namiddag hebben we met het gezin een wandeling gemaakt in de sneeuw. Nu alleen nog hopen dat we morgen vlot op het werk geraken!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: