Gepost door: willem42195 | 7 maart 2010

Strijtem rules (women only!)

Het was een druk en sportief week-end – al gold voor mij enkel het eerste. Buiten een floorball training op vrijdag zat er voor mij geen lopen of fietsen in 😦 Mijn rol was beperkt tot die van vurige supporter, pakezel en transporter (hoewel ik qua looks nauwelijks moet onder doen voor Jason Statham ;-} speelden de thrillers zich vooral af op het veld in plaats van achter mijn stuur).

Het begon met Neil die zaterdagochtend slaagde voor zijn overgangsproeven bij het zwemmen. Proficiat!

Ondertussen was Emilie aan het floorballen tegen Aalst. De match eindigde op 8-8. Mooi resultaat!

Zondagochtend vertrok Ina om 8u40 richting Terhulpen voor een women-only floorball tornooi. In totaal moesten ze 5 matchen van 20 minuten spelen.

Even later trok ik met Jorn richting Affligem. In de voorlaatste wedstrijd van hun kampioenschap, speelden onze kadetten tegen de Atom Eagles – 5e in de rangschikking. Als Strijtem won, dan konden ze op 27 maart thuis kampioen spelen! Een doenbare klus maar helaas :-(( Onze kadetten hadden blijkbaar een off-day en speelden zowat hun slechtste match van het seizoen. Ze verloren met 6-1. De assist bij die ene goal van Strijtem kwam van Jorn.

Via SMS waren we al geïnformeerd dat de vrouwen hun eerste 2 wedstrijden hadden gewonnen. De derde wedstrijd tegen de IKEA girls (from Sweden) verloren ze. De laatste twee wedstrijden hebben we live meegemaakt en het was echt genieten! Hoewel de gemiddelde leeftijd van de Strijtem girls een pak hoger lag dan die van de andere ploegen (met uitzondering van de “moekes” uit Luxemburg), hebben ze uiteindelijk 4 van de 5 matchen gewonnen. Zo eindigden ze op een verdiende 2e plaats. Way to go girls!

De overige foto’s zijn te bekijken op Picasa.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: