Gepost door: willem42195 | 2 mei 2010

Marathon Antwerpen

Na de toffe jogging van vorige zaterdag, was het uitkijken naar de prestaties van Josse, Luc en Dirk. Onze 3 musketiers waren namelijk zinnens om zich van hun snelste zijde te laten zien op de Antwerp Marathon. Helaas… met ongetwijfeld de warmte als voornaamste spelbreker slaagde niemand erin de vooropgestelde persoonlijke streeftijd te halen. Jammer. Desondanks: respect! Een marathon uitlopen is telkens weer een prestatie. Al ben ik er zeker van dat Luc zich beklaagt dat hij zaterdag alleen maar Vittel heeft gedronken :-)).

Maandag was mijn laatste consultatie bij Renno. De Vitamine-B prikjes kwamen deze keer extra hard aan. Toen Renno mijn gezicht zag, zei hij laconiek: “Ik heb nogal weinig verdund deze keer”.

Woensdag en donderdag hebben we al fietsend het Brugse Ommeland verkend, goed voor zo’n 90 km op 2 dagen. En wat een weer!

Deze morgen ben ik dan voor het eerst na Halle terug gaan lopen: een kleine 13 km, volledig pijnvrij. YES!

Erwin is druk aan het solliciteren om opgenomen te worden in het Bourgondic Running Team: hij gaat elk weekend stevig op de lappen en vertelt daar dan uitgebreid over tijdens de daaropvolgende jogging of training. Goe bezig Erwin ;-}.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: