Gepost door: willem42195 | 24 mei 2010

La vita è bella

Woensdag heb ik voor het eerst sinds lang terug (een stukje) snelheidstraining gedaan: 2×20 min tempoloop. Ofschoon het tempo niet echt hoog lag (1 ronde aan 5:25 en 1 ronde aan 4:53 en dus trager dan de 4:50 van zondag), viel het me best zwaar. Een mening die ook andere clubleden waren toegedaan. Is lopen in het bos dan toch zoveel zwaarder dan op straat of is het de adrenaline van de wedstrijd die het hogere tempo beter te verteren maakt?

Door het mooie weer, heb ik het aantal looptrainingen wat afgebouwd ten voordele van fietsen en MTB. Ideaal om de belasting wat terug te schroeven en toch de conditie te behouden (en ook wat andere spieren te trainen).

Brussel nadert en is, zo bleek zondagmorgen overduidelijk, het meest populaire gespreksonderwerp bij de clubleden die deelnemen. De intensiteit van de laatste weken begint echter ook zijn tol te eisen want hier en daar steken de eerste klachten de kop op, met de achillespezen – hoe kan het ook anders – voorop. De komende drie weekends ligt er nochtans weinig rust in het verschiet met Brussel, ‘t Hol op en Affligem.

Bart heeft op zijn blog een suggestie gedaan voor het clublied van het Bourgondic Running Team (BaRT?). Bij deze een tegenvoorstel:

     

Al moet je dat allemaal niet te letterlijk nemen. Zoals Josse het zo mooi verwoordde: kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit. Schol!

Advertenties

Responses

  1. Dit wordt een strijd,laten we het lied met de meeste stemmen op de BBQ aankondigen door DJ-bourgondic (den Hendrik)…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: