Gepost door: willem42195 | 28 juni 2010

What is wrong with this guy?

In overleg met Renno heb ik dinsdag en donderdag zo’n goed half uur (5 à 6 kilometer) gelopen. Op woensdag hebben we een magnifieke MTB tocht gedaan. Alles voelde prima aan en ik was dan ook vol goede hoop.

Helaas, vrijdag had ik terug wat last. Renno houdt de moed erin, maar persoonlijk vind ik toch dat het (te) lang duurt. Die laatste 10% herstel wil er maar niet komen.

Vorig jaar is de kermisjogging in Goeferdinge (voor ons) in het water gevallen doordat de datum niet bleek te kloppen met wat was aangekondigd. Enkele dagen voordat wij (en masse!) onze opwachting zouden maken, ontdekte ik al surfend dat de jogging reeds had plaats gevonden.

Dit jaar stelde dat probleem zich niet en het evenement stond reeds geruime tijd in mijn agenda genoteerd. Op de valreep besliste ik echter om dit weekend niet te lopen en mijn achillespees wat extra rust te gunnen. Zinvol of niet? Ten opzichte van vrijdag heb ik in elk geval nauwelijks vooruitgang geboekt :-(.

Zaterdag is het de jaarlijkse BBQ loop en ik heb me voorgenomen om tot dan niet meer te lopen. Enkel op woensdag (na een controle bij Renno) zou ik willen gaan fietsen.

Van Zomer 2010
Van Zomer 2010
Van Zomer 2010
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: