Gepost door: willem42195 | 5 oktober 2010

Pajot run 2010

Mickeysoft heeft besloten niet verder te investeren in zijn blogsite. Als doekje voor het bloeden wordt ons aangeboden om onze blog over te zetten naar WordPress. Zoals her en der te lezen valt, verloopt dat niet zonder slag of stoot. Collega-blogger en bourgondiër Bart mocht dat aan den lijve ondervinden en zijn blog is ondertussen helaas niet meer 😦 Hopelijk volgt er gauw een nieuw initiatief!

Zondag was het Pajot run, de laatste wedstrijd van ons club criterium. willem42195 kwam nog een puntje te kort en dus was dit voor hem een verplicht nummer. De club was sterk vertegenwoordigd en – goed zoals we zijn – domineerden we dan ook verschillende podia! Meer hierover kan je lezen op de blog van Josse.

Ook het Liekerk Fotografen Team was present: Josse Rogier, BB, inads en Guido (al was die laatste niet alleen zijn sportschoenen maar ook zijn fototoestel vergeten 🙂 De foto’s van Josse staan al online, die van inads (wedstrijd) en willem42195 (prijsuitreiking) volgen waarschijnlijk morgen op deze site.

Na het geweld van de laatste weken gaat willem42195 zich nu vooral toeleggen op rustige duurlopen met als doel een eerste deelname aan Battice. Nu alleen nog hopen dat de spezen en pieren meewillen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: