Gepost door: willem42195 | 22 december 2010

De laatste benen

Maandag was het “Eindejaarsloop 2010 met nadien een hapje en een drankje (douches voorzien)”. Een late vergadering, perfect onderhouden en stipt rijdende treinen (geen slecht woord over de “collega’s” van de Nationale Maatschappij voor overBeschermde Stakers) en het stralende weer maakten dat ik uitblonk door afwezigheid. Ik vernam nochtans dat het goed was (veel volk en nog meer drank 🙂

Vandaag was er officieel geen training. Op de clubkalender staat in het groot “RUSTPERIODE”. Pas op 9 januari worden de activiteiten hervat. Toch was de harde kern present op de gebruikelijke plaats van afspraak. De ondergrond lag er alles behalve goed bij, dus werd het wat improviseren en hier en daar (bijna) schaatsen. De training werd gelukkig volbracht zonder clubleden te beschadigen.

Zondag was het een heel ander verhaal: samen met Josse 23 kilometer genieten van een wit landschap (niet zichtbaar op onderstaande Google maps 🙂 terwijl we ons voortbewogen door krakend verse sneeuw.

Vorige week hebben we Neil zijn verjaardag gevierd en dit weekend konden de kinderen (sic) zich uitleven in de sneeuw (sneeuwfoto’s ©inads).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: