Gepost door: willem42195 | 25 april 2011

6de Roosdaalse jogging, 25 april 2011

Dorstig weer is de natte droom (no pun intended) van de ware Bourgondiër. Maar dan moet er wel voldoende drank voorhanden zijn!

De organisatie van de Roosdaalse jogging heeft dat blijkbaar niet helemaal begrepen want in de tweede ronde viel er voor velen geen drinken meer te rapen. De bekertjes waren op! Bij de aankomst werd er nog wat geïmproviseerd met glazen uit de cafetaria. Jammer, want dit is toch wel een primaire verantwoordelijkheid van de organisatie. Zeker omdat het warme weer al enkele dagen aanhield en dus helemaal geen verrassing was!

We kunnen nog wel een paar andere minpuntjes aanhalen maar toch is de balans positief. Het blijft een mooi parcours en we hoeven er ons niet ver voor te verplaatsen. Voor een deel van de club is dit een thuismatch en er vallen ook 2 punten te rapen voor het clubcriterium. Dat verklaart, naast het mooie weer, de talrijke opkomst.

De hamvraag was natuurlijk of Mieke opnieuw als sterkste dame over de streep zou komen. Ik heb de officiële uitslag nog niet vernomen maar zeker is alvast dat ze top 2 heeft gelopen. Proficiat!

Het hoogtepunt voor mij was de terugkeer in het peloton van Bourgondiër Bart. Samen legden we de net-geen-12 km al pratend af in een ontspannen tempo. Met uitzondering van de laatste anderhalve kilometer, die we aan 13,5 km/uur liepen!

Daarvoor had Jorn ons reeds aangenaam verrast met een knappe 2e plaats (3e over all) in de kinderjogging. De eerste plaats ging naar zijn goede vriend Jarno.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: