Gepost door: willem42195 | 3 mei 2011

Floorball Strijtem vs Les Renards de La Hulpe

De Roosdaalse sportraad had nog een verrassing in petto voor wie dacht maandag alles al gezien te hebben. Op donderdag (!) stond de uitslag online. Of toch een deel ervan Sad smile. Zo’n 6tal leden van LJT waaronder willem42195 ontbreken (blijkbaar zijn we niet de enige). Misschien toch eens een computer aanschaffen?

Even waren we bang dat we dit week-end in een zwart gat zouden vallen: geen koers en geen joggings! Wat doet een mens dan zoal op zondagnamiddag? Philippe (nee, niet Gilbert) kwam met het enige juiste antwoord: zelf gaan koersen Smile.

Het week-end begon met een trip naar Tielt voor een floorball match van de kadetten (klik op onderstaande foto om alle foto’s te zien).

Daarna was het tijd voor het Bourgondische deel van onze multi-disciplinaire training: een stevig programma waarbij er niet op een glas meer of minder werd gekeken. Uiteraard lag ik veel te laat in bed.

Zondagmorgen kort even loslopen met de boys (25 km) en daarna met de kids nog wat gaan fietsen. Laat het mooie weer nog maar lekker lang duren!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: