Gepost door: willem42195 | 19 juni 2011

Affligemloop 2011 (met foto’s)

Na de filmindustrie konden de blogs niet achterblijven: daarom vandaag in primeur de allereerste blog in 3D! Om het volledige beeld te krijgen moet je op drie plaatsen zijn: bij Petra, Yves en hier.

Nog geen kilometer na de start werd er aan mijn zakje getrokken (foto: Josse).

‘Awel Bourgondic Runner, wat zit er in je rugzak?’. We werden (letterlijk) op de hielen gezeten door het onafscheidelijke duo Petra en Yves. Petra had alweer een ‘speciaal’ trainingsprogramma wat (uiteraard) opnieuw garant stond voor een plaats in de top 3. Proficiat Petra!

De eerste 2 ronden legden we af in de bus: in het gezelschap van Bourgondiër Bart, Erwin, Hendrik en Luk M hielden we een comfortabel tempo aan van 12,3 km/uur.

Net voor het einde van de 2e ronde kwam Petra ons in sneltrein vaart voorbij gestoven: ‘Nog 2 snelle kilometers, puf’. We namen afscheid van Bart, Hendrik en Luk. Samen met Erwin raapte ik Yves op en eenmaal Petra de snelheid liet zakken naar een ‘menselijk’ niveau, sloten we weer aan.

De laatste ronde was puur genieten. Eerst op de foto met een vriend.

Daarna met een vedette.

Er is echter 1 vedet die nooit op de foto’s staat. Misschien is hij wat verlegen want hij verbergt zich altijd achter een (steeds groter wordende) lens. Bedankt Johnny De Ceulaerde voor de fantastische foto’s!

Tot slot nog een woordje over de organisatie. Wat mij betreft valt hier niks meer aan te verbeteren. Een aangenaam en afwisselend parcours, voldoende water en (hoe spelen ze het klaar) gedurende de hele wedstrijd geen drup regen! Ook de prijs achteraf verdient een vermelding: een lekkere, grote fles Affligem. Wat mij betreft veel leuker dan de zoveelste T-shirt of sleutelhanger. Well done Affligem!

De uitslag vind je hier.

Josse is vandaag op uitstap naar Verviers, dus geen duurloopje dit keer. Ik koos voor een herstelloopje met de makkers van den bos: Luc VI, Luk M, Hendrik, Bart H en (de eerste paar km dan toch :-)) den Dirk.

Advertenties

Responses

  1. Eerlijk, ik dacht je eerst een tik tegen je achterste te geven maar mijn Johnny heeft dat niet graag dus kwam de tik tegen de rugzak 🙂 Mercie voor de geweldige sfeer de laatst 4km!

  2. Het onafscheidelijke duo? Straks hebben we ambras thuis.
    Het was tof … en tot binnenkort.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: