Gepost door: willem42195 | 12 juli 2011

Met vallen en opstaan

Vrijdag 1 juli trok ik met Josse naar Zandbergen. Niet direkt ’s lands mooiste jogging, maar desondanks toch een stuk aangenamer dan alleen te moeten trainen. Ik vond het overigens wel interessant om in de wedstrijd de wedstrijd te kunnen volgen Smile Als dank voor de moeite kregen we na afloop een… half mattentaartje. Jawel, in Zandbergen kennen ze er iets van!

Op zondag volgde een rustig duurloop met de harde kern: Josse, Christophe en willem42195. We liepen eerst tot Zandbergen (omdat het daar zo mooi is) en keerden terug via Neigem- en Berchembos. Onderweg probeerden we met wisselend succes een paar nieuwe paadjes uit.

Maandag was het tijd voor mijn eerste fietstraining. In het uitstekend gezelschap van een paar Rocheforts (10°) hebben Wim en ik immers een mooi programma in mekaar geknutseld: op 16 augustus fietsen we naar de kust, dan volgt de 100 km van de Gordel en in mei gaan we deelnemen aan de 24 uur MTB van Kester. En dus moet er getraind worden!

We spraken af om elke maandag en donderdag de koe fiets bij de horens te vatten. De eerste week lukte dit aardig en er volgde zelfs een extra training op zondag (met Guy “Contador”). Na afloop stelde Wim voor om de maandag te verzetten naar dinsdag. Achteraf gezien niet zo’n goed idee als ik het noodweer buiten zie…

Tussendoor werd er uiteraard wel nog gelopen met als hoogtepunt 25 km op zaterdag in het gezelschap van Erwin ter gelegenheid van de jaarlijkse club-BBQ. Het dieptepunt (voor de club) volgde zondag: er daagden maar 3 man 1 vrouw (Nadine) en 2 mannen (Bourgondiër Bart en willem42195) op. Aan praattempo (dit mag je zeer letterlijk nemen, nietwaar B en N?) legden we een goeie 10 km af.

Met dank aan het bestuur en iedereen die meegewerkt heeft aan de BBQ: het was super!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: