Gepost door: willem42195 | 30 juli 2011

Jogging Welle 2011

mini-_DCJ7655vlnr: Erwin “The bus driver” Sergooris, Yves “Kozen van den Erwin” Evenepoel, Petra “Op naar Berlijn” Sliepers en willem42195.

Petra en willem42195 kozen voor een makkelijk tempo en dus werd er een grupetto gevormd. Althans, dat was de bedoeling. Yves had er duidelijk zin in en Erwin wou zich niet laten kennen. Toen waren we nog met twee.

Overal werden we werd Petra herkend en luidop aangemoedigd. Onderweg stapten verschillende andere lopers in en uit de bus met een speciale vermelding voor “Biffi”. Maar toen Petra en willem42195 Yves terug in het vizier kregen en hem in stilte beslopen, kreeg Biffi het kwaad en we hebben hem niet meer terug gezien.

Om het spannend te maken verstopte onze huisfotograaf (bedankt Johnny De Ceulaerde!) zich elke ronde op een andere plaats. Toch leverde dat zoals steeds weer mooie plaatjes op.

_DCJ8203

Na 51 minuten zat de pret er helaas weeral op. Als troost mochten we een grote fles Affligem in ontvangst nemen. Mjammie!

Petra en Yves lopen niet alleen snel, ze zijn ook helemaal bij met hun blog. Hun versie van de feiten kan je daar lezen.

Morgen volgt een korte duurloop van 24 km met ‘’the boys’ en vrijdag is het verzamelen geblazen voor de Katarina jogging.

Advertenties

Responses

  1. De bus viel uit elkaar … maar de tandem hield wel stand hé en was uiteindelijk even snel (omdat we ons inhielden) als de eerste afvaller van de bus 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: