Gepost door: willem42195 | 5 september 2011

Showing off

Vrijdag vond de jaarlijkse uurloop van de club plaats. Voor sommigen het moment om zich in de schijnwerpers (en het zweet!) te lopen, voor mij gewoon een rustige training in een ander decor. Geef toe, wat is er nu meer zen dan continu hetzelfde rondje van 400m draaien op een atletiekpiste en steeds dezelfde mensen tegen te komen…

Zaterdag stond de Chicken Run in Meldert op de kalender van het clubcriterium. Ik besloot echter niet deel te nemen omdat de langste afstand maar 10 km bedroeg en ik zondag niet kon trainen. Via email deed ik een oproep om te zien of er nog geïnteresseerden waren om een duurloopje op zaterdag te doen. Josse meldde zich al snel aan en ook Petra zag het wel zitten.

Na de verkenning met de fiets was het tijd om de loopschoenen te laten spreken op het parcours van de Hoyax trailrun. Voor Josse en willem42195 de gelegenheid om hun trailschoenen nog eens boven te halen.

Laat het nu net die dag 30 graden zijn en laat ons bovendien beslist hebben om op het heetst van de dag te lopen. De rustige lange duurloop werd al snel een intensieve krachtmeting. Na 20 km beseften we dat verder lopen eerder een negatief dan een positief trainingseffect zou hebben en dus besloten we wijselijk (al volgt het hart niet altijd het verstand) om er de brui aan te geven.

Lees ook het verhaal van Petra en bekijk het filmpje van Josse.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: