Gepost door: willem42195 | 25 september 2011

Floorball U15 Strijtem–Tornado Brussels

Het weekend begon met bloed, zweet, tranen en … blauwe plekken. Neil beet de spits af. Tijdens de floorball training kreeg hij de blade van een stick tegen zijn mond met veel bloed, snijwonden en een loszittende tand als gevolg.

Een paar uur later was het de beurt aan Ina. Zij kreeg een bal en een blade tegen haar scheenbeen.

Zaterdagmorgen speelde Jorn zijn eerste match bij de U15. De ‘nieuwe’ ploeg nam het in Aalst op tegen Tornado Brussels. Het werd een spannende wedstrijd waarbij Strijtem lang de overhand had maar uiteindelijk gingen ze toch de boot in. De foto’s staan op Picasa en kan je bekijken door op een van onderstaande afbeeldingen te klikken.

Om 13 uur waren we terug van de match. Snel de grootste honger gestild en dan naar Ternat. Gezien de drukke voorbije en komende week-ends, het mooie weer, de tuin en ander werk dat lag te wachten zou ik – met het oog op de trail van zondag – onder normale omstandigheden voor deze jogging gepast hebben. Maar om de club te steunen had ik besloten de 5 km op een drafje af te handelen. En de ‘gratis’ T-shirt is natuurlijk ook mooi meegenomen Smile

Josse was initieel hetzelfde van plan maar toen hij vernam dat hij in Ternat een podium plaats te verdedigen had veranderde hij het geweer van schouder. Hij deed dat met verve en behaalde een mooie tweede plaats in de eindstand van het criterium. Mooi gedaan!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: