Gepost door: willem42195 | 16 oktober 2011

Champagneloop

Benieuwd of ik met zo’n titel het record van de vorige meest succesvolle blogpost kan verbreken (Hoyax trail run) Smile.

Eigenlijk was ik helemaal niet van plan om hier iets over te schrijven, maar Josse, Petra en Johnny konden het niet laten. Dus kan ik toch niet achterblijven?

Deze morgen werd ons duurloopclubje door Petra en Johnny in de watten gelegd om het nieuwe PR van Petra in Berlijn te vieren. En of het goed was! Dit legt de lat bijzonder hoog voor Kristof en Yves die beide recent hun PR hebben aangescherpt. Als echte Bourgondiër heeft vooral Yves een naam hoog te houden!

De volgende in het rijtje is ongetwijfeld Josse die er in Etten-Leur een ferme lap op gaat geven. Als hij tenminste niet gesaboteerd wordt!

Deze namiddag hebben we voort genoten van het prachtige weer met een fietstochtje richting Affligem waar we floorball (Juventus Floorball Club – Les Renards de La Hulpe A) gaan kijken zijn.

Volgend weekend ziet er ook veelbelovend uit met een uitstapje naar Terhulpen voor Les Crêtes La Hulpoises. Een mooie voorbereiding voor Battice.

Advertenties

Responses

  1. […] onder de 3 uur dook en Kristof die zijn PR naar beneden bijstelde. Het wordt drummen met al die champagnelopen die ons nog te wachten staan. Vind ik leuk:LikeWees de eerste om post te […]

  2. […] de Sportschuur wachtten ons opnieuw koffiekoeken en Champagne, deze keer aangeboden door Erwin en Kristof D. Dat het sportieve echter […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: