Gepost door: willem42195 | 23 oktober 2011

Les Crêtes La Hulpoises 2011

Na positieve ervaringen met die andere Crêtes (Spa – zie Euforie) leek dit ons (Petra, Josse en willem42195) een leuk tussendoortje en een goede voorbereiding op Battice (aka Les quatre cimes du pays de Herve).

We stelden ons bij de start op in het zonnetje Hot smile dat ons toch nog een beetje kon verwarmen en iets na 11 uur vertrokken we voor 16.2 kilometer. Of dat dachten we toch. Eerst kregen we nog een lokaal rondje van zo’n 750 meter aangeboden waarna we terug aan de start passeerden. Waalse humor?

Na 1.3 km stonden we al terug stil Sad smile. We moesten links een smal wegje opdraaien en de ganse massa werd op één lijn getrokken. Het duurde even voor we terug aan het lopen waren.

Het parcours was gevarieerd, het lopen ging goed en het weer was aangenaam. Na 6 km pikte Bart H bij ons aan om dan – zoals steeds – kort voor ons uit te gaan lopen.

Na 13 km vonden we dat het wel wat pittiger mocht zijn en dus werd het tempo wat opgetrokken.

Het contrast met vorige week (natuurloop in Lier) was groot: een groot deel van het parcours, dat overigens duidelijk was aangegeven, was onverhard, er waren 3 drankposten onderweg en in de douches was er heerlijk warm water.

Dé positieve verrassing kwam echter van Josse die zonder het zelf te weten in de prijzen was gelopen. Het leverde hem een aantrekkelijk bierproefpakket op (foto gemaakt met mijn GSM). Als Bourgondic Runner zou ik het wel weten – benieuwd of Josse het pakket wel onaangeroerd kan laten tot na de marathon van volgende week in Etten-Leur.

Advertenties

Responses

  1. […] het ogenblik dat ik mijn blog bijwerkte hadden Willem en Petra hun verslag al […]

  2. Bierproefpakket enkel voor de eerste 3? En jullie niks? Anders wil ik er volgend jaar ook wel naar toe zelle 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: