Gepost door: willem42195 | 21 februari 2012

Turn it around

Vorige week stond de boog wat minder gespannen: er werden slechts 3 trainingen afgewerkt, goed voor een weektotaal van 44 km.

Sinds enige tijd zijn dinsdag en donderdag gereserveerd voor intervaltrainingen. We begonnen de week met 10 x 400m (300m rustig – 100m snel (20 sec)). Op donderdag volgde dan 5 x 400m in 1:25.

Zaterdag deden we onze duurloop van vorige week nog eens over, maar dan in omgekeerde richting. Het was heel wat minder koud, maar er stond meer wind en het miezerde.

De sneeuw was bijna helemaal verdwenen maar omdat het smeltwater geen kant op kon, zakten we bij elke landing een paar centimeter diep in de grond. Dit maakte het lopen een stuk zwaarder en dat blijkt ook uit een vergelijking van de resultaten.

meerdaal 

Al lopend ontstond het plan om in “ons” bos een trail te organiseren voor de Dappere Duurlopers. De komende weken zullen we ons bezig houden met het opzoeken van de meest geschikte paadjes Smile.

Advertenties

Responses

  1. de trailmicrobe ook te pakken precies 🙂

    • Does it show? Jammer dat ik niet mee kon doen aan de Trail des Bosses. Knappe prestatie van je. Misschien volgend jaar…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: