Gepost door: willem42195 | 4 april 2012

Test gratis compressiekousen

www.sportcompressiekousen.nl – de winkel waar Petra en ik onze CEP compressiekledij kopen – is verkozen tot één van de drie best startende webwinkels. De jury roemt Erik Zoomers om zijn doorzettingsvermogen als ondernemer en de persoonlijke aandacht die klanten krijgen – iets wat wij zeker kunnen beamen.

Uit het persbericht:

Kitty Koelemeijer, hoogleraar Marketing & Retailing bij universiteit Nyenrode vertelt: "ik vind het een hele mooie website, hij is heel duidelijk en overzichtelijk. De site geeft ook duidelijk aan voor welke sporten de kousen zijn en voor welke kwaal of blessure je ‘m eventueel kan gebruiken en ook is de site heel persoonlijk."

Veel (top)sporters vinden inmiddels al hun weg naar de webwinkel van Zoomers. De mogelijkheid tot telefonisch advies van Zoomers maakt de website en het advies heel persoonlijk. Voor de sporters is het effect van de sportcompressiekous op de sportprestaties direct merkbaar: door een snellere afvoer van afvalstoffen en betere doorbloeding herstellen sporters sneller en presteren ze beter. Maar ook voor mensen met blessures aan hun onderbenen biedt de sportcompressiekous direct verlichting.

Blessurevrij sporten Erik Zoomers is in 2010 gestart met zijn webwinkel www.sportcompressiekousen.nl. Na een mistroostig bezoek aan een orthopedische winkel bedacht Zoomers zich geen moment en ging op zoek naar een even zo effectieve maar minder saaie oplossing. Zo vond Zoomers de merken die hij nu voert in zijn webwinkel: ‘”de sportcompressiekousen zitten lekker, zien er sportief uit en ze werken fantastisch! Met name hardlopers, wielrenners en triatleten ondervinden er baat bij. Maar ook mensen met een lymfatisch probleem zoals ik kunnen nu sporten met een modieuze steunkous die hiervoor speciaal gemaakt is”, aldus een trotse Zoomers, “de award betekent veel voor me: het is een prachtige erkenning van een goede start en motiveert me om voor sporters het verschil te blijven maken met compressiekleding.

www.sportcompressiekousen.nl biedt nu ook de mogelijkheid om gratis sport compressiekousen te testen. Meer info vind je hieronder.

Test gratis nieuwe sportcompressiekousen
We zijn gevraagd een nieuw merk sportcompressiekousen te testen. De laboratoriumtests zien er goed uit en nu de praktijk. Wie kan dat beter doen dan jij? Daarom zoeken we voor ons testteam sporters die de nieuwe sportcompressiekousen willen testen in de praktijk.
Ga naar onze Facebookpagina en lees hoe je meedoet.

Belangrijke stem!
Goede sportcompressiekousen maken het verschil. Daarom is de testuitslag van het testteam beslissend of we de nieuwe compressiekousen ook echt gaan aanbieden via Sportcompressiekousen.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: