Gepost door: willem42195 | 10 juni 2012

Roadjogging (Haaltert 10 juni 2012)

Vandaag deden we mee aan de lokale jogging: de Roadjogging in Haaltert. Volgens de weersvoorpelling was er kans op regen maar we hielden het de hele tijd droog. Het was wel drukkend warm.

Omdat we vrijdag al voluit gegaan waren, was het vandaag de bedoeling met minimale inspanning een podium plaats te behalen. Na de inschrijving en een lichte opwarming stelden we ons op aan de startlijn. Daar konden we al onmiddellijk de top 3 vastleggen. De eerste plaats was ongetwijfeld voor Nina Lauwaert. Om de tweede plaats zou gestreden worden tussen Linda Coppens en Petra.

Linda zette zich van bij de start achter ons. De eerste kilometer ging in 4’08. Daarna settleden we ons in een tempo van 4’20. Aan het einde van de eerste ronde kregen we de bevestiging dat Petra en Linda in posities 2 en 3 liepen.

Op de helling aan het begin van de 2e ronde moest Linda ons laten gaan. We bouwden onze voorsprong geleidelijk uit tot zo’n 100 meter. We voelden ons heel comfortabel zo en lieten in de derde ronde het tempo een beetje zakken.

Tot onze verbazing zat Linda ons kort na het ingaan van de 4e ronde plots weer op de hielen. Iets later ging ze ons zelfs voorbij. We pikten even aan en plaatste dan van achter uit een demarrage. Linda moest passen.

We sloegen een gat en met een laatste snelle kilometer in 4’05 kwam Petra met een ruime voorsprong als 2e dame en eerste Master over de finish in 52’12. De uitslag staat op Sliepers & Haas.

We hadden geen geluk met de tombola maar keerden toch naar huis met 2 flessen Chimay en een Magnum schuimwijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: